5. - 6. kl. aktiviteter

Klik på nedenstående for at se hold i 5. - 6. kl. aktiviteter:

Tønder  Toftlund  Skærbæk  Løgumkloster  Fælles aktiviteter


Særlige aktiviteter

Aktiviteterne til 5.- og 6. årgang spænder bredt: mountainbike, kagebagning, tur i svømmehallen, gamerdage, kreative aktiviteter, gokart, fodbold, springgymnastik og skateboard.
Der er derfor noget for enhver smag, uanset om man er til teknik, kreativitet eller sport. I flere af skolens ferier vil der være tilbud. For eksempel at komme på koloni, i Hjemsted Oldtidspark eller Mini Adventure.       miniadventure

Praktisk information

Vi tilbyder transport til aktiviteterne fra distriktsskolerne i det enkelte distrikt. Der er dog selvafhentning fra aktiviteten.
Når man tilmelder sig en aktivitet, vil der være angivet start- og sluttidspunkt. Tidspunktet er skrevet med udgangspunkt i, hvornår den tidligste klasse i skoledistriktet har fri. Har man fri senere end det angivne tidspunkt, sørger Tønder Ungdomsskole for afhentning. Står der eksempelvis, at gamerdagen starter 13:30, kan man sagtens være med, selvom man først får fri kl. 15:00.

Oplysninger om kommende aktiviteter

Medarbejdere fra Tønder Ungdomsskole er løbende på besøg på skolerne for at fortælle om tilbuddene og møde børnene. En gang om måneden udsender vi en oversigt over aktiviteterne til skoledistrikterne på Forældreintra.
Derudover kan du følge os på Facebook, hvor du også kan finde billeder fra aktiviteterne. Klik på Ungtønder – Junior.

Eller søg på Ungtønder.dk - Junior, på Facebook.


Det med småt

Der må kun tilmeldes aktiviteter i elevens eget skoledistrikt.
Deadline for tilmelding til den enkelte aktivitet, er en uge før den afholdes.
Til ferieaktiviteter og lignende er det muligt at søge om økonomisk støtte.


Kontakt os og hør nærmere.

Ved tilmelding modtager man en bekræftelse på SMS. Dagen før en aktivitet udsendes en SMS med påmindelse og evt. praktiske oplysninger om for eksempel mødested og påklædning.